Kevin van Drumpt genomineerd voor Waterburgemeester van Almere

Kevin van Drumpt genomineerd voor Waterburgemeester van Almere

Kevin van Grote sloep Almere – www.grotesloep.nl wil graag de Waterburgemeester van Almere worden. Hij is enorm enthousiast over de Almeerse wateren. 7 jaar geleden is hij speciaal vanuit Utrecht naar Almere verhuisd vanwege het mooie waterlandschap welke de stad te bieden heeft. Met zijn sloepenverhuurbedrijf neemt hij zijn gasten mee naar de mooiste plekken op het water. Inmiddels heeft hij 1 jaar geleden ook restaurant De Kapitein Almere geopend. Kevin is een absolute waterfanaat en is vrijwel altijd op of rondom de Almeerse wateren te vinden.

Ben jij benieuwd waarom Kevin de Waterburgemeester van Almere moet worden? Bekijk zijn video. Het is vanaf 15 mei mogelijk om op Kevin te stemmen. Wij houden je op de hoogte!

Geen reactie's

Geef een reactie