Feesten en partijen

De Kapitein Almere is een geschikte locatie voor verschillende feesten en partijen. Hierbij kunt u denken aan het vieren van verjaardagen, maar ook bruiloften en bedrijfsuitjes. De Kapitein Almere bied verschillende arrangementen aan en werkt samen met grotesloep.nl en snellerib.nl.

Mocht u meer informatie willen hebben over de mogelijkheden, stuur dan een mailtje naar info@dekapiteinalmere.nl. Wij staan open voor alle ideeën en horen graag wat uw wensen zijn voor een onvergetelijk evenement.

deKapitein-restaurant

Arrangementen

Bij De Kapitein Almere bieden wij naast à la carte, ook keuze uit diverse arrangementen voor u en uw gasten. Deze arrangementen zijn ideaal voor grotere groepen, bijvoorbeeld tijdens een feestje of na een dagje varen. Liever lekkere tapashapjes of een BBQ op de boot? In samenwerking met grotesloep.nl kunnen wij dit voor u organiseren.

 

Volledig verzorgde BBQ exclusief drankjes
Vanaf 15 personen
Volwassenen: €19,50
Kinderen tot 12 jaar: €9,50

De BBQ bij De Kapitein bestaat uit vier verschillende soorten vlees en diverse bijgerechten, salades en sauzen. 

 

Tapasarrangement exclusief drankjes
Vanaf 15 personen
€19,50 p.p.

Het tapasarrangement bestaat uit diverse warme en koude hapjes. Denk aan gehaktballetjes in tomatensaus, inktvisringen maar ook schaaltjes olijven en een plank met Spaanse worst en kaasjes.

 

Luxe lunch
Vanaf 8 personen
€7,50 p.p.

Onze luxe lunch bestaat uit diverse belegde pistolets, bereid met bijpassende garnituur. Van broodje gezond tot huisgemaakte tonijnsalade en rosbief, onze kok Talia zorgt ervoor dat iedereen van een lekkere lunch kan genieten.

 

High tea
Vanaf 8 personen
€18,50 p.p.

Een mix van zoete en hartige hapjes; scones, macarons, brownies, sandwiches huisgemaakte tonijn- en eiersalade en nog veel meer. Kies uit verschillende smaken slow tea.

 

High Wine
Vanaf 8 personen
€22,50 p.p.

Diverse heerlijke borrelhapjes worden voor u geserveerd onder het genot van de wijn. Ontspannen genieten terwijl u gezellig met uw vriendinnen, familie of collega’s kunt bijkletsen.

 

Heeft u een allergie of dieetwensen? Geef dit op tijd aan, dan kan onze kok hier rekening mee houden.

Feesten en partijen

De Kapitein Almere is geschikt voor maximaal 100 personen. Het huren van de locatie kost €150,-  en er zijn verschillende mogelijkheden voor de hapjes en drankjes.

U kunt kiezen voor een drankenarrangement met koffie, thee, tapbier, wijn en fris voor €21,50 p.p. of u kunt de drankjes op nacalculatie doen.

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende rondes met hapjes:

  • Bitterballen (2 rondes): €1,50 p.p.
  • Bittergarnituur (2 rondes): €1,50 p.p.
  • Kaas en worst (2 rondes): €1,50 p.p.
  • Warme tortillachips met guacamole en gesmolten kaas: €1,75 p.p.
  • Wraps (2 rondes): €1,75 p.p.
  • Puntzak patat (bijv. aan het einde van de avond): €3,50 p.p.

De prijzen van de zaalhuur en het drankenarrangement zijn gebaseerd op een periode van 4 uur.

Vergaderen

Het is ook mogelijk om te vergaderen bij De Kapitein Almere. Dit kan buiten de openingstijden. Tijdens het hoogseizoen is dat op maandag en dinsdag, buiten het hoogseizoen kan dit van maandag tot en met vrijdag.

Een vergadering van 3 uur inclusief gastvrouw is €150,-  en ieder uur extra is €40,-

Daarnaast kunt u kiezen voor extra faciliteiten.

  • Gebruik van de beamer: €15,-
  • Gebruik van de microfoon: €3,50