De Kapitein Almere

De Kapitein Almere

In restaurant – zaalverhuur ‘De Kapitein’ op de Noorderplassen-West kunt u in een intiem haventje heerlijk genieten van een borrel, lunch of diner. Geniet van het uitzicht over het water en de natuur. De Kapitein’ heeft de beschikking over een groot (verwarmd) terras met deels overkapping.

‘De Kapitein’ is ook te huren voor evenementen en vergaderingen.  Tevens kunnen er bbq’s plaatsvinden en partijen zoals een bruiloft. Bel ons voor meer info of like ons op Facebook.

In samenwerking met Grotesloep.nl zijn meerdere arrangementen mogelijk. Bijvoorbeeld een kopje koffie of thee met een gebakje vooraf in De Kapitein, daarna een tocht met de grote sloep over de prachtige wateren van Almere. Ook is na deze indrukwekkende tocht nog een diner of gezellige borrel mogelijk in de Kapitein.

Geen reactie's

Geef een reactie