Flyboarden

Eens wat anders proberen op het water? Hou je van snelheid, hoogte en ben je niet bang om te vallen? Dan moet je echt een flyboard clinic boeken. Vlieg over het water tot wel 15 meter hoog en daag je vrienden uit om te zien wie het langst blijft staan. Een super leuke activiteit om te doen met een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of om cadeau te geven.

Vlieg over het water

Flyboarden draait om behendigheid, lef en uithoudingsvermogen. Het water uitkomen is één, blijven staan is twee. Als je het snel onder de knie hebt kun je zelfs al een beetje bochtjes maken en over het water zweven. Je ziet de wereld ineens van een andere hoogte, vanuit een vogelperspectief wordt toch alles ineens een stukje kleiner op de kant.

Deze activiteit is te boeken voor groepen vanaf 4 personen. Iedere persoon krijgt 30 minuten les, wat voor een eerste keer echt genoeg is omdat je sneller uitgeput bent dan je denkt op het flyboard. Je zult de dag erna spierpijn hebben op gekke plekken, waarvan je niet wist dat je daar ook spieren had. 😉 Een echte aanrader om te proberen met je vrienden deze zomer. Het is niet toegestaan om met alcohol op te flyboarden, dus zorg dat je als eerste aan de beurt bent, dan kun je daarna lekker bier drinken op het terras!

Reserveer je clinic