Kanovaren op de Almeerse wateren

Samen het water op en een leuke activiteit doen met meerdere mensen? Ga samen kanoën! Boek een Canadese kano, voor 2 of 3 personen en maak er een gezellige dag weg van. Ontdek het Almeerse water en kano een eind weg. In je eentje ga je harder, maar samen kom je verder. Beleef een leuke dag met je gezin of vrienden en maak een mooie trip door Almere. Een paar uurtjes of een hele dag, je komt op de mooiste plekjes met een kano waar je met een boot niet zomaar komt.

Ontdek de rust

Verken het natuurlijk schoon van Almere en vaar de Noorderplassen over. Met ontzettend mooie rustige stukken is het leuk om naar de andere kant van de grote plas te kanoën en daar de rust op te zoeken. Je hebt niet door dat je maar 10 minuten verwijderd bent van de drukte van het stadscentrum, een ware oase van rust.

Het leuke aan de kano is dat je nooit alleen op het water bent en dat je lange stukken kunt afleggen in een korte tijd. Het is ook erg leuk om een meerdaagse trip te maken, om de avonturier in jezelf naar boven te halen. Neem een tentje mee, eten mee en kanoën maar. Lekker om deze zomer een weekendje weg te gaan en heel Almere door te varen. Vergeet geen lijnen mee te nemen om de kano vast te leggen als je bijvoorbeeld even in de stad gaat eten of als je de kano aan de kant wilt houden.

Reserveer je kano

Genieten van de omgeving

Kanoën is ontzettend rustgevend, maar toch een leuke activiteit om lekker bezig te zijn. Wil je toch liever suppen of een sloep huren? Dat kan natuurlijk ook. De kano boek je voor minimaal 2 en maximaal 3 personen per kano! Ga je met kids? Boek er een zwemvestje bij, wel zo veilig.

Boek je kano