Verken Almere vanaf het water

Het ultieme dagje weg is op het water vinden wij. Er gaat niets boven een dag varen, lekker genieten van het zonnetje en van de steeds veranderende omgeving. Je hebt ontzettend veel mogelijkheden met een sloep, je kunt je snel verplaatsen en dus een grotere afstand afleggen dan met bijvoorbeeld een sup of een kano. Een rondje Almere is ontzettend leuk met de boot. Almere is een stad met veel gezichten en veel onontdekte plekjes door velen.

Bootwalhalla Almere

Het bijzondere aan Almere is dat je op veel plekken maar met één bepaald vervoersmiddel kunt komen. Op sommige plekken kun je alleen met de auto komen, sommige plekken alleen met de fiets of te voet en sommige plekken kun je alleen vinden met de boot. Deze leuke plekjes zijn dan ook een waar bootwalhalla, waar jij dus zeker naartoe wilt varen.

Tip: Weet je dat het lekker weer gaat worden? Boek je sloep dan ruim van tevoren, met mooie dagen zijn de sloepen altijd allemaal tegelijk verhuurd! Dus zorg dat je niet misgrijpt en dat je wel die lekkere warme dagen op het water kan vertoeven.

Direct je sloep reserveren

Samen varen

We hebben boten die geschikt zijn tot 8 of tot 12 personen. Je kunt dus gezellig met een groep vrienden varen, je gezin of meerdere sloepen huren als je met een grotere groep bent.

Elektrisch en duurzaam varen

Het leuke aan varen met onze sloepen is dat ze duurzaam zijn. Een groot deel van onze vloot is zelfs 100% elektrisch! Deze boten zijn dus stil en stankvrij, waardoor je kunt genieten van de ultieme vaarbeleving. Varen in Almere doe je dus vanaf nu ook elektrisch en duurzaam. Niet alleen leuk voor jou en je gezelschap, maar ook leuk voor de volgende generatie.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden als je een sloep huurt, je kunt alle kanten op. Of je nu lekker rondvaart over de Noorderplassen, naar Almere stad vaart of je boot stillegt om te gaan zwemmen; het is altijd een feest om op het water te zijn met goed gezelschap! Je kunt de boot huren voor een, twee of drie dagdelen. Je hebt zelf de keuze of je een paar uurtjes, een halve dag of zelfs een hele dag gaat varen.

Boek je favoriete sloep